Kerstgeschenken

Heimwee naar dat warme zomergevoel?

Met ons hoofd wellicht nog in vakantiestemming, zijn lijf en leden alweer volop aan het werk. Om geld te verdienen, toekomstplannen veilig te stellen en klanten/relaties tevreden te houden. Want tevreden klanten komen terug.

Maar zou het niet beter zijn om uw klanten ook een warm gevoel te bezorgen? Door dankbaarheid te tonen voor hun klandizie of steun. Onderzoek wijst namelijk uit dat dankbaarheid niet alleen belangrijk is voor uw eigen gevoel van welbevinden, maar ook voor gevoelens van erkenning en wederkerigheid bij anderen. Wees uw klanten en relaties dus dankbaar en regel nu alvast een mooi kerstgeschenk. Dan hoeft u niet tot de zomer van 2016 te wachten voor dat warme gevoel… en uw klanten ook niet.  

 

http://collection.online-touch.com/29#/0

 

Klik hier of op de foto voor enkele voorbeelden!

Meer weten? Even met Ellen bellen: 06-20425191.

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © BRELL