‘Iedereen is Anders’

xmas

Kerstgeschenken

De meeste Nederlanders zitten midden in de zomer eerder met hun gedachten bij het strand dan bij de kerstpakketten, toch zijn veel inkopers al volop bezig met de vraag: ‘welk kerstpakket stel ik dit jaar samen voor mijn medewerkers?’
Lees hier een artikel over de trends voor 2016.

Het vinden van de juiste beloning voor zakelijke relaties en medewerker is dan ook steeds meer maatwerk. Vandaar dat het zich dit jaar richt op individualiseren, personaliseren en customizen van relatiegeschenken en kerstpakketten.

Laat BRELL weten wat je graag wilt en wij zoeken het juiste geschenk!

Hieronder, als ideeën-‘boeken’ enkele digitale catalogi:

Christmas Brochure

More than Xmas

D-Vice – luxe geschenken

Wil je graag meer weten? Bel BRELL, 06-20425191.

Enkele voorbeelden:

De ultieme audio / visuele APP gecontroleerde gadget! Hoogstaande Bluetooth luidspreker met veranderende en ingebouwde LED-mood-verlichting (8 LED’s). Met een gratis APP die de wake-up / alarm modus controleert en van kleur veranderende LED’s. De goede branding en luxe geschenkdoos verpakking zorgen voor een onvergetelijk relatiegeschenk:

1539_3_moodsound

PowerBank 8000 mAh in aluminium. Geschikt voor smartphones, output data: DC5V/1A. Inclusief indicatielampje en USB-kabel met micro USB-aansluiting:

Powerbank

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2019 © BRELL