Altijd je multitool bij de hand!

146001a_multitool146001c 146001d

Met deze multitool kun je in elke situatie uit de voeten! De multitool heeft de afmetingen van een creditcard, dus je kunt ‘m eenvoudig meenemen in je portemonnee. Zo heb je altijd het juiste gereedschap op zak.

Bijvoorbeeld ideaal tijdens het kamperen, vissen of fietsen! Of wat dacht je bij een event, voor de kleine klusjes! Even een schroefje vastdraaien, een steuntje vast zetten, een flesje voor je gast open maken …

De multitool heeft tien verschillende functies: een blikopener, snijrand, schroevendraaier, liniaal (5 centimeter), flesopener, 2-positie en 4-positie sleutel (voor verschillende maten van moeren en bouten, vlinder schroef sleutel, zaag en hulpsleutel! De multitool is gemaakt van RVS en wordt geleverd met een kunststof beschermhoesje waarop een logo of tekst bedrukt kan worden!

Meer info: bel 06-20425191 of mail ellen@brell.nl

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © BRELL