Regenstorm op komst?

senz-banner-harbour-collection-women-horizontal

 

 

Nu ook verkrijgbaar bij BRELL,
senz° als relatiegeschenk

Je bent op zoek naar het ideale relatiegeschenk. Dat zakelijke cadeau dat je klanten, relaties of personeel positief verrast. Dat geschenk dat ze met plezier zullen blijven gebruiken.

Zoek niet langer! Bied je relaties nu een kwalitatief hoogwaardig product dat ze altijd nodig zullen hebben en waarmee ze met plezier de deur uitgaan: met senz˚ kies je ervoor niet in de massa op te gaan, maar een statement te maken.

senz-urban-breeze-collection-woman-with-senz-automatic-marble-mauve

senz_solved

 

Persoonlijke ergernis vormde de bakermat voor de uitvinding van de senz° original stormparaplu. Door te spelen met de aerodynamica en buiten de gebaande paden te treden, ontwikkelde senz° een paraplu die elk weertype aankan, zelfs windstoten tot wel 100 km/u!

We zijn tot het uiterste gegaan om onze stormparaplu’s te testen: in windtunnels, F1 auto’s en zelfs tijdens parachutesprongen uit een vliegtuig. De senz° stormparaplu is bekroond met de belangrijkste designprijzen wereldwijd. Hoog tijd toch, om dit zelf te ontdekken?!

Speciale aanbieding in december:

bij afname ca. 100 stuks, model Smart,

voorzien van logo of tekst in 1 kleur,

op 1 positie: vanaf € 23,95

 

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2019 © BRELL