Unieke kerst- en relatiegeschenken

Ben je op zoek naar unieke geschenken voor je relaties?

Een goed voorbeeld is deze Kooduu, een begeerlijk luxe cadeau.

Deze LED-lamp, Bluetooth speaker én koeler in één is bij uitstek een product dat je associeert met gezelligheid, samenzijn en een positieve sfeer. In de tuin, op het terras, in de keuken… overal trekt deze verrassende eyecatcher de aandacht. Het gebruik van luxe materialen en het unieke design maken de Kooduu tot een energieke drager van jouw merknaam. De collectie bestaat uit 3 maten: het handzame tafelmodel, de medium allemansvriend, of pak uit met de large versie voor maximale impact.

Onder genot van een gekoeld wijntje, luisterend naar je favoriete muziek in een sfeervolle setting je logo promoten. De Kooduu is de ultieme sfeermaker onder de promotionele gadgets.  Dit komt niet alleen door zijn prachtige sfeerverlichting, het is ook een goed vermomde 5W Bluetooth speaker. De leren riem kan gecustomized worden door bijv. gravure, waarmee het je logo tot zijn recht laat komen. Deze eye-catcher is het ultieme geschenk.

https://youtu.be/Cv9hzvd5HMY

 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2019 © BRELL