Beidehand® dagbesteding kunstatelier

Beidehand® dagbesteding kunstatelier

Wij, Marjolein Hogendorp en Ellen Broeren, zijn samen tot een heel mooi plan gekomen en dat is het realiseren van een kunstatelier/galerie voor mensen met licht verstandelijke beperking, die affiniteit met kunst/creativiteit hebben. Voorkeur in Princenhage i.v.m. het ‘dorpse’ gevoel waar we van houden. Dit kunstatelier is geen gewoon ‘doorsnee’ atelier.
Het wordt een plek waar mensen zich kunnen ontwikkelen en ontplooien en daardoor meer levensvreugde en eigenwaarde krijgen.

 

Meedoen in het hart van de samenleving!

 
We brengen mensen bij elkaar door er tevens een sociaal aspect aan te verbinden, iedereen (vooral buurtbewoners) zijn welkom om een kijkje en praatje te komen maken, mensen met creatieve begaafdheid zijn welkom om hun technieken over te brengen én kunnen hun kunst etaleren (en verkopen) in onze winkel. Hiermee verbinden we de (buurt)bewoners met elkaar en met kunst.
In deze winkel wordt ook de kunst verkocht die gemaakt wordt zoals de kunstwerken, relatiegeschenken en cadeaus. Dit vullen we aan met een kunstuitleen wat m.n. voor bedrijven een mooie manier is om én kunst in het bedrijf te tonen én te laten zien dat men maatschappelijk een steentje bijdraagt.
 
Kleinschaligheid, veiligheid, uitgaan van de talenten die iedereen in zich heeft en vooral uitgaan van mogelijkheden zijn belangrijke factoren voor Beidehand®. Samen iets moois maken en creëren met beide handen.
Vanuit onze achtergrond en ervaring bundelen wij onze krachten en vullen elkaar daarin perfect aan. Beide hebben we de nodige levens- en werkervaring en een grote passie voor werken met mensen. Iedereen mag zijn wie hij is!
Marjolein komt uit de zorg en Ellen uit het zakenleven en beide runnen al geruime tijd een eigen bedrijf, zijn positief ingesteld, doorzetters en we weten wat we willen.
 
Meer weten?
 

2019 © BRELL